DONACIJE ZA BLAGDANSKO ULJEPŠAVANJE

17.1.2018. Slika: DONACIJE ZA BLAGDANSKO ULJEPŠAVANJE

Među brojnim darovateljima, koji na razne načine nastoje Caritasovim korisnicima uljepšati blagdansko vrijeme, posebnošću donacije izdvaja se jedna zagrebačka tvrtka koja svojom predbožićnom donacijom već sedam godina uljepšava same Caritasove korisnice

Tvrtka koja danas nosi naziv VM2 Cosmetics d.o.o., započela je 2011. godine kao tvrtka VM2 d.o.o. s donacijom kozmetičkih proizvoda brendova »essence« i »Catrice« korisnicama koje su smještene u kućama Caritasa Zagrebačke nadbiskupije. Do prošle godine darovali su im oko 280 paketa ukupne vrijednosti od oko 16.800,00 kuna!

»S donacijama smo počeli na naš poticaj pošto je kozmetika sastavni dio života djevojaka te smo željeli razveseliti i vaše korisnice koje ponekad možda nisu u mogućnosti priuštiti si kozmetiku. Essence kao brend i globalno podržava humanitarne donacije i sudjeluje u sličnim aktivnostima«, objašnjava Matilda Miličić iz Odjela marketinga i komunikacija.

Maloprodajna vrijednost svakog kozmetičkog poklon-paketa je oko 60,00 kuna, a svake godine za korisnike zagrebačkog Caritasa darovali bi ih četrdesetak.