DJEČJE BOŽIĆNE ŽELJE MOGU SE ISPUNITI

24.12.2018. Slika: DJEČJE BOŽIĆNE ŽELJE MOGU SE ISPUNITI

Polaznice i instruktorice jednog zagrebačkog plesnog kluba, pripremile su 50 božićnih darova za djecu iz socijalno ugroženih obitelji o kojima skrbi Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Podjela darova, koji su pripremljeni prema popisu božićnih želja djece, upriličena je 21. i 24. prosinca u Područnom uredu zagrebačkog Caritasa u Ulici sv. Nikole Tavelića na br. 30 u zagrebačkog Kustošiji.

»Djeca su bila presretna kada su vidjela da su njihove božićne želje ispunjene«, izjavila je voditeljica Caritasove Socijalne službe Jadranka Bosnar, s osmijehom se prisjećajući dirljivih trenutaka s podjele darova.

»U prikupljanju darova jednakim žarom, entuzijazmom i financijskim angažmanom sudjelovalo je stotinjak žena - polaznica i instruktorica plesnoga kluba u kojemu vježbam. Moja kolegica i ja ovakvu akciju provodimo već 14 godina i uvijek to radimo anonimno jer nam je cilj ujediniti se u ljubavi i dobroti, a najveća nagrada nam je iskrena povratna informacija od djece koja su dobila željene poklone«, istaknula je jedna od organizatorica prikupljanja.