DAR JEZERČICE MLADIM MAJKAMA I TRUDNICAMA

21.6.2018. Slika: DAR JEZERČICE MLADIM MAJKAMA I TRUDNICAMA

Hotel Terme Jezerčica darovao je ulaznice za skupinu trudnica i majki s djecom, koje se trenutno nalaze na smještaju u Kući ljubavi Caritasa Zagrebačke nadbiskupije


Devet besplatnih ulaznica korisnici Caritasove Kuće za smještaj majki i djece od rođenja do tri godine starosti iskoristili su 21. lipnja provevši čitav dan na prekrasno uređenim bazenima Hotela Terme Jezerčica u Donjoj Stubici.

Voditeljica Kuće ljubavi Tea Botinčan naglasila je veliku dobrobit ove donacije za zdravlje Caritasovih korisnika, posebice za trudnice koje će uskoro roditi.

»Hotel Terme Jezerčica redovito potpomaže razne humanitarne udruge, većinom u vidu besplatnog kupanja, plivanja kao dijela terapije i socijalizacije te u vidu raznih sponzorstava. Naše sestrinsko odnosno matično poduzeće je Centar za rehabilitaciju Varaždin sa podružnicama u Varaždinu i Donjoj Stubici odnosno Pustodolu. U sklopu centra imamo oko 500 štićenika sa raznim psihofizičkim poteškoćama i veoma smo osviješteni oko potreba onih imaju teži i drugačiji životni put. Hotel Terme Jezerčica kao i kamp Terme Jezerčica komercijalni su objekti čija se ponuda temelji na velikom vodenom parku, wellnessu, odličnoj gastronomiji te vrhunskom smještaju, no bez obzira na našu poziciju na tržištu uvijek smo spremni pomagati ugroženim skupinama društva, a posebno smo osjetljivi na djecu«, izjavio je prigodom ove donacije Elvis Pavleković, direktor Hotela Terme Jezerčica.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje direktoru Pavlekoviću i Hotelu Terme Jezerčica u ime svojih korisnika na ovoj i nekoliko sličnih donacija ostvarenih tijekom proteklih godina, kojima pokazuju socijalnu osjetljivost za potrebite u našemu društvu.






P o v e z a n e   v i j e s t i

21. svibnja 2016. godine
BESPLATNE ULAZNICE NA JEZERČICU ZA CARITASOVE KORISNIKE
http://www.czn.hr/vijesti/besplatne-ulaznice-na-jezercicu-za-caritasove-korisnike

18. lipnja 2014. godine
DAR TERMI JEZERČICA CARITASOVIM KORISNICIMA
http://www.czn.hr/Vijesti/CijelaVijest.aspx?VijestID=1167