CARITAS ŽUPE SV. NIKOLE TAVELIĆA STIPENDIRA UČENIKE I STUDENTE

8.9.2017. Slika: CARITAS ŽUPE SV. NIKOLE TAVELIĆA STIPENDIRA UČENIKE I STUDENTE

Caritas župe Sv. Nikole Tavelića u Zagrebu (Kustošija) objavljuje natječaj za stipendije učenicima srednjih škola i studentima koji žive na području župe. Obje stipendije su u iznosu od 500,00 kuna, a bit će dodijeljene trojim učenicima srednjih škola i trojim studentima.

Natječaj za mjesečnu stipendiju učenicima srednjih škola traje od 4. do 22. rujna, a odluka o dodjeli donosi se do 30. rujna 2017. godine, dok se natječaj za studentsku stipendiju otvara 2. listopada i traje do 20. listopada, a odluka o dodjeli donosi se do 31. listopada 2017. godine.

Uz prijavnicu koja se može preuzeti na mrežnoj stranici župe ili osobno u župnom Caritasu srijedom od 17:30 do 18:30 sati, potrebno je priložiti vlastoručno napisanu molbu, kopiju osobne iskaznice i kopiju osobne iskaznice roditelja ili skrbnika (ako je podnositelj molbe maloljetan), potvrdu o upisu podnositelja molbe u tekuću školsku/akademsku godinu i o postignutim školskim/akademskim uspjesima u prethodnoj godini, IBAN računa podnositelja molbe za uplatu odobrene stipendije i preporuku župnika.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na mrežnoj stranici župe Sv. Nikole Tavelića - http://www.nikolatavelic.com.

Lucija Kelava Bekavac