'USPAVANI' SVETI NIKOLA IPAK PODIJELIO DAROVE

8.12.2018. Slika: 'USPAVANI' SVETI NIKOLA IPAK PODIJELIO DAROVE

Caritas Zagrebačke nadbiskupije i ove godine organizirao je susret povodom blagdana sv. Nikole biskupa, na kojemu je održan prigodni igrokaz te su podijeljeni slatki darovi


Nikolinjski susret za djecu iz siromašnih obitelji i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, Caritas Zagrebačke nadbiskupije održao je 8. prosinca u Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi.

Nakon uvodnog pozdrava, koji je sudionicima uputio Davor Zeko, voditelj Službe župnih Caritasa CZN-e, program je započeo recitacijama nekoliko učenika i učenica OŠ dr. Ante Starčevića. Zatim su učenici petih i sedmih razreda iste škole izveli igrokaz »Uspavani sv. Nikola« za koji ih je uvježbala vjeroučiteljica Zorica Ivanović.

U podjeli slatkih darova, sv. Nikoli iz OŠ dr. Ante Starčevića pridružio se sv. Nikola - učenik iz Srednje drvodjeljske škole Zagreb u Savskoj cesti, a malo su ga ometali kolege-krampusi.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje na domaćinstvu susreta fra Miljenku Vrabecu, upravitelju Župe sv. Leopolda B. Mandića; učenicima i profesorima koji su sudjelovali u pripremi prigodnog programu Nikolinjskog susreta; svim sudionicima ovogodišnje akcije »Budi cool« za prikupljanje slatkiša; tvrtkama ARS KOPIJA d.o.o. i RADOFORM d.o.o..