'PODUZETNI' ZA KUĆU SV. FRANJE

2.1.2017. Slika: 'PODUZETNI' ZA KUĆU SV. FRANJE

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski uspješno je završila još jedan humanitarni projekt »Poduzetni za Božić«, koji dugi niz godina provodi u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije te tako financijski pomaže ugroženim skupinama

I ove su godine vrijedni učenici-volonteri i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski uložili veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa, koje su potom prodavali u City Centru one West od 15. do 17. prosinca te Avenue Mallu 16. i 17. prosinca kako bi prikupili sredstva za pomoć Kući sv. Franje u Vugrovcu u kojoj su smještena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U već tradicionalnoj predbožićnoj akciji podržale su ih i mnoge poznate osobe. Pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, članovi grupe »Pravila igre« te osnivač grupe »Colonia« Boris Đurđević sa suprugom Valerijom posjetili su njihove izložbene štandove i pomogli učenicima-volonterima i nastavnicima u provedbi ovog plemenitog pothvata.

Ljubaznost i vesela lica učenika privukla su velik broj znatiželjnih i dobronamjernih posjetitelja koji su rado dali svoj doprinos i pomogli ostvarenju cilja akcije.

Unaprijed se veseleći novim prilikama za humanitarno djelovanje, učenici-volonteri i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali njihov projekt.


Izvor: www.zrinski.org


Na fotografiji u zaglavlju: Antonija Šola s učenicima 1.a razreda i ravnateljicom Antonelom Šimunović
Na fotografiji dolje: Gabrijela, Elena, Martina i Dino

Na fotografiji gore: Učenici s grupom Pravila igre
Na fotografiji dolje: Ema s Borisom i Valerijom Đurđević